Møt det nye Workwide - En digital opplevelse for karrieren din i utlandet

Vi har gode nyheter! Etter mange måneder med hardt arbeid og forberedelser er Workwide nå bedre enn noen gang!

Vi er veldig glade for å kunne presentere vår nye nettside med nytt design. Dette gjør jobbsøking i utlandet enda enklere. Nå er tiden inne for å feire, for Workwide peker veien mot fremtiden!

Vi bruker splitter ny teknologi som vi håper vil gi deg en flott brukeropplevelse: enkel navigasjon, moderne design og lynrask! Ved å besøke nettsiden vår i dag kan du finne drømmejobben din i utlandet raskere og enklere enn noen gang!

Opprett din Workwide-profil og lagre søknadene dine, slå på varsler og få jobboppdateringer rett til e-posten din! Finn ut mer om ditt nye land, bli invitert til et intervju, og bli ansatt raskt. Du kan til og med finne en leilighet - alt før du i det hele tatt har satt foten inn i ditt nye hjemland.

Er du usikker på hvor du vil jobbe? Etter at du har registrert deg, vil Workwide Recruit teamet vårt kontakte deg for å informere deg om alternativene dine og finne den beste løsningen for deg! Med vårt kompetente rekrutteringsteam kan du stole på personlig service som vil gjøre det enklere for deg å starte ditt nye karriereventyr.

La oss feire det nye og forbedrede Workwide! Vår jobbside er her for å guide deg inn i fremtiden for jobbsøking, med brukervennlig design, nye funksjoner og fortsatt ambisjonen om å finne den beste jobben i utlandet for deg. Vi tror på en lys fremtid og er spente på å se hvilke muligheter du vil oppdage hos oss i Workwide.

Publiseringsdato 23.02.2023
Del:
Få jobb raskt
Personlig rådgivning
De beste arbeidsgiverne

Relaterte artikler

Anbefalte jobber

Oppdag disse landene

Annonse