Få drømmejobben din i Portugal

Jobb med kjente merker som Spotify, Microsoft, TikTok og mange fler - Alt dette mens du nyter livet i solfylte Lisboa!

Hva du kan arbeide med

Finn norske kundeservicestillinger og Content Moderator jobber i Portugal på Workwide. Du kan finne jobber i Lisboa, eller jobbe hjemmefra hvor enn du måtte ønske i Portugal - Søk nå uten å sende inn CV, og begynn på ditt livs eventyr!

📌 Dette blir dine oppgaver:

  • Å håndtere og løse kundehenvendelser over telefon, e-post og chat
  • Moderer innhold på sosiale medier og flagg innlegg som ikke følger retningslinjene
  • Representerer merker som Spotify, Allente eller TikTok utad
  • Nyte det gode livet i Portugal

Workwide hjelper deg med å finne den rette jobben for deg i utlandet. Alt du trenger er et ønske om å flytte til Portugal og grunnleggende kunnskaper i engelsk.

Slik fungerer det

👋
Søk nå, så får du svar innen 24 timer!
📱
En av våre rekrutterere vil ringe deg for en samtale på 25 minutter.
💻
Bli med på et videointervju med arbeidsgiveren.
🏡
Arbeidsgiveren ordner opphold og reise for deg.
✈️
Pakk kofferten, og du er klar for ditt livs eventyr!

Levekostnader i Norge og Portugal

Det koster mye mindre å leve i Lisboa enn i Norge, og spesielt sammenlignet med Oslo. Her er en titt på noen typiske utgifter!

Kostnader
Lisboa
Oslo
Husleie
0€ (inkludert)
-900 €
Strøm
0€ (inkludert)
-40 €
Varme og vann
0€ (inkludert)
-80 €
Internett
0€ (inkludert)
-35 €
Kollektivtransport
-40 €
-125 €
Dagligvarer
-220 €
-390 €
Spise ute 4/måneden
-100 €
-200€
Levekostnadene i gjennomsnitt
32% lavere enn i Norge

Lyst på en eventyrlig jobbmulighet i Lisboa? Vi har to spennende roller åpent – enten du ser deg selv som kundeserviceagent eller innholdmoderator for noen av de største navnene innen sosiale medier!

  • 📞Som kundeserviceagent vil du få sjansen til å skinne ved å hjelpe kunder over telefon, e-post, og chat. Dette er din scene om du elsker å snakke, har en lidenskap for å gjøre kunder fornøyde, og alltid søker å levere eksepsjonell service.
  • 💻 Content Moderator, på den andre siden, er for deg som har et øye for digital media og ønsker å gjøre internett til et tryggere sted. Din rolle blir å følge med på og moderere brukergenerert innhold, og sørge for at det holder seg innenfor fellesskapets regler, samtidig som du fremmer en kultur av respekt.

Fordelene?

De er rett og slett topp! Tenk deg €5 i matpenger hver dag, fleksibilitet i arbeidstiden, privat helseforsikring fra første dag, og årlige gratis flyturer hjem. Ikke nok med det – du får bolig gjennom Atlantic Experience Program, gratis portugisiskkurs, pluss tonnevis av moro med After Work-aktiviteter og interne turneringer!

Om du snakker norsk flytende, er komfortabel på engelsk, en problemløser, har erfaring fra serviceyrket, eller trives i team, har vi en mulighet for deg.

Klar for et nytt eventyr i Lisboa? Ikke vent, søk nå! 

Mere om Lisboa

Tenk deg varme solnedganger som bader byen i gull, lukten av nybakte pastéis de nata som fyller luften, og et hav av kulturelle skatter rundt hvert eneste hjørne. Drømmer du om dette? Det trenger ikke å forbli en drøm – det kan faktisk bli din hverdag i Lisboa.

Midt i Portugals pulserende hjerte, hvor gammelt møter nytt i en perfekt dans, vibrerer Lisboa av liv. Byens halve million innbyggere lever side ved side med historiske vidundere og en stadig følelse av nye oppdagelser.

Lisboa er rett og slett en nysgjerrig sjels drøm:

  • 🏰 Fra toppen av São Jorge-slottet kan du nesten høre hviskene fra fortiden, mens du skuer ut over et teppe av oransje tak som strekker seg mot horisonten.
  • 🌉 Når du krysser 25 de Abril-broen, forbered deg på å bli trollbundet av en utsikt som tar pusten fra deg – en fot i to verdener.
  • 🍷 Ta en tur gjennom de sjarmerende gatene i Vila Nova de Gaia, portvin i hånden, og dykk ned i hver slurk av drikken som bærer på århundrer med historier.
  • 🎶 I Alfamas trange gater, la deg omsluttes av fadoens hjerteskjærende melodier. Det er ikke bare musikk; det er sjelen til Lisboa som omfavner deg.

Men Lisboa er så mye mer enn sine historiske skatter. Bare en kort tur unna byens hjerte venter strender som Cascais og Estoril, med solskinn og surf for alle. For bølgejegerne er det paradis; for de solhungrige, en drøm.

Oppdag de trange smugene, de bratte bakkene og de uforglemmelige utsiktene. Enten det er en kveldstur langs Tejo eller en ettermiddag på skattejakt i byens småbutikker – Lisboa venter på å bli utforsket av deg.

Velkommen til et liv hvor hver dag byr på nye oppdagelser, hvert måltid er en feiring, og hvert øyeblikk blir til minner som varer livet ut.

Dette er Portugal

Hva andre sier om oss

Hvert år bistår vi hundrevis av nordmenn i jakten på jobb utenfor landets grenser. Ta en titt på hva de sier om oss!

Ditt rekrutteringsteam

Vi er et team fra hele Europa, forent av ett mål: Å bistå de som drømmer om nye opplevelser og ønsker å flytte til utlandet!

test

Christoffer

test

Julia

test

David

test

Petra

test

Linus

test

Juliane

test

Fredrik

test

Sandrien

test

Ihor

FAQ - Ofte Stilte Spørsmål

Hvem er Workwide og hva gjør dere?

Hvordan fungerer dette?

Når kan jeg starte?

Hvor skal jeg bo?

Ikke gå glipp av denne sjansen!
For at vi kan ta hånd om søknaden din i dag, søk innen

Dager
Timer
Minutter
Sekunder

Informasjonskapsler

Workwide bruker informasjonskapsler for å optimalisere funksjonaliteten. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godkjenner du bruken av informasjonskapsler.